تا حالا همش با 3 تا اندیکاتور کار کردیم ولی باید بدونیم می شه با اندیکاتور کمتر هم کار کرد و اولویت رو خود کندل و نگاه پرایش اکشنی دونست پس یک نمونه رو این جا بهتون می گیم تا شاید خودتون اگر خواستید توسعه اش بدید.

نکته هم در مورد این استراتژی ساده و کاربردی تلفیق دو نوع خاص از میانگین محترک کاربردیه که تو تایم های بالاتر از 15 دقیقه یعنی 30 دقیقه و یک ساعت خیلی بهتر می تونه جواب بده.

حالا فرض این نکته واجبه که تو این استراتژی حد سود و ضرر به پیوت ها (یعنی نقاطی که چرخش کندلی می بینید) بر می گرده و کار شما یک مقدار حرفه ای تر و کمتر وابسته به اندیکاتور می شه پس بریم سراغ یک دنیای حرفه ای.

اندیکاتور SMA با عدد 5

اندیکاتور EMA با عدد 34

 نکته جالب این اندیکاتور راحتی در استفاده و تشخیص نقاط می تونه باشه و حد سود و ضرر بین 45 تا 80 پیپ در جفت ارزهای معمول می تونه باشه ولی در جهت های خاص مثل GBPNZD این عدد تا 40 پیپ بیشتر باید لحاظ بشه که خوب طبیعتا به خاطر ATR اون ارزهاست که خوب خیلی پیچیدش نمی کنیم و همین جا ساده تر در نظر می گیریم و حد سود هم بعد از 35 پیپ باید ریسک فری بشیم و بگذاریم چارت کار خودش رو انجام بده.

و اما کلیت شکل این اندیکاتور و چارت به این گونه است:

و اما شیوه ورود در معامله “خرید” به صورت تقاطع خط قرمز یا همان SMA از پایین به سمت بالا با EMA یا همان خط زرده و باید به همه نکاتی که قبلا هم گفتیم دقت کنید و در خصوص معامله “فروش” عکس حالت فوق در نظر گرفته می شود.

 

همون طور که پیداست دقت در استراتژی و اقدامات لازم داره یک خروجی خیلی خوب می ده که این جا براتون توضیح دادیم و دارید TP های چندگانه رو می بینید که اگر اصول رو رعایت کنید چقدر خوب براتون محقق می شه.

و حالا معامله فروش هم یک نمونه براتون می گذاریم تا بهتر بتونه توصیف کنه شیوه ورود رو براتون.

استراتژی کد 40