وقتی می خواهید برید سر کار خوب خودتونو آماده می کنید، لباس می پوشید، سروصورتتون رو چک می کنید، کیف و … اما اکثر شما دوستان که در حال ترید (تجارت) در خونه هستید حواستون نیست که دارید چه کار مهمی رو انجام می دید و اون هم در مقابل چه غول هایی در جهان که اگر میزان داراییشون رو بتونید محاسبه کنید تقریبا 4000 برابر ارزش صادراتی نفت ایرانه …

 

حالا واسه چی اینارو گفتیم ؟! … 

تو! آره خود تو باید ارزش کاری رو که می کنی بدونی ولی تو این مسیر هیچ گزینه ای نداری جز حرفه ای نگاه کردن وگرنه اگر بخوای یلخی نگاه کنی جز باخت نصیبت نمی شه و حالا برای توجه به این حرفه موظفیم خیلی به اتاق کارمون یا همون اتاق ترید وسواس داشته باشیم. البته بگم مرتب و دقت در ساخت اتاق ترید به معنی زیباسازی و ژیگول بازی نیست بلکه قراره اتاقی ساخته بشه که تو توش بتونی با دقت به صورت کاملا ارگونومیک حاضر باشی و از اون لحظات در کنار کارت لذت ببری.

تو مسیر ساخت اتاق ترید بهتره که دوتا کار رو انجام بدی اول این که بری ببینی اتاق سالم برای ترید چه ویژگی هایی داره که الان تو این مقاله داریم بهش می پردازیم و دوم این که سعی کنی این اتاق رو با شرایط بودجت به بهترین شکل بسازی.

اجزاء اتاق ترید:

اول از همه مانیتور و یا مانیتورها که اون رو در قیمت بهتیرن مانیتورها توضیح دادیم و لطفا برید و بخونید ولی دیگر نکات مهم هم نباید فراموش کنیم که الان می گیم.

نور:

دقت کنید که چشم ها نباید روبروی نور باشند و در واقع پشت مانیتور شما نیابد غیر از دیوار چیزی باشد چون چشم شما ممکن است درگیری زیادی غیر از مانیتور باشد و این برای شما بسیار نامطلوبه … .

صندلی:

بعد از مانیتور صندلی برای یک تریدر از غذای شب واجب تره چون اگر بدنت درست نباشه در مدت کوتاهی دچار انواع بیماری های ارتوپدیک می شی و به جای 2 تومن درآوردن باید 4 تومن خرج درمون کنی پس حالا بریم سراغ دقت در طراحی و اجزاء اتاق. صندلی ها انواع متعددی دارند و این که صندلی های ثابت اصلا گزینه مناسبی نیستند و این که ترجیحا پایه های چرخان درستی داشته باشد و حتما روی فرش نباشد چون می تواند آسیب آفرین گردد و زودتر هم خراب می شود.

سعی کنید حتما صندلی های شما دسته های قابل تنظیم داشته باشد تا بتوانید دست های خود را روی آن قرار دهید.

و دقت در زوایای 35، 45 و 90 برای دست، نشستن و کمر هم واجب است پس مراقب زوایا باشید بسیار مراقب.

میز:

نباید بیش از یک سوم فضای اتاق رو بگیره این یک سوم خیلی تجربیه چون ااگر بزرگ تر باشه حضور تو اون اتاق دلت رو میزنه و قاطی می کنی. بهتره که میز یا یک سطح طولانی داشته باشه و یا این که دو قسمت داشته باشه یعنی یک قسمت میز برای تمرکز و دقت روی صفحه مانیتور و یک قسمت هم برای دقت در ژورنال و دیگر خرده وسایل که همیشه کنار دستمان هست اینجوری خیلی حرفه ای تر پیش می ریم … حواست هست که اینایی که تو این سایت می بینی تلفیق علم و تجربه است و هیچ جایی بهت نمی گن اگرم بگن چندین دلار ازتون می خوان تازه اونم نصفه و نیمه می گن پس هم دقت کن و هم هرجا خواستی بگی اسم سیگنال بازار رو هم فراموش نکن.

ارتفاع میز نباید جوری باشه که وقتی پشت آن قرار دارید احساس کنید که در سطح پایین تری نسب به اشیا و مانیتور هستید نکته دیگر این که میز مات گزینه بهتری است چون انعکاس کم تر نور برای ترید ضروریه …

سعی کردیم همه نکات مهم و اساسی رو برای شما تریدرهای بی حوصله و عزیز ایرانی عرض کنیم ... بقیه با خودتون!

بهترین اتاق های ترید